• Activiteiten
    bloedziekten

Activiteiten bloedziekten

U vindt hier de activiteiten van alle bloedziekten, waarvan wij kennis hebben genomen.


Complement symposium Amsterdam

De behandeling van complement gemedieerde ziekten in Nederland heeft dit decennium een enorme sprong gemaakt, zowel in de wetenschappelijke als klinische context.

Het ACS, op 30 maart 2017, is een unieke kans om voor diverse disciplines een up-date te krijgen over de wetenschappelijke ontwikkelingen als wel de klinische relevantie van de rol van het complement.
U kunt reeds nu uw interesse in dit symposium (Engelstalig) aangegeven middels de volgende link: http://amc.congrezzo.nl/acs/info . Er kunnen maximaal 150 deelnemers worden toegelaten.
U kunt zich hier aanmelden
Programma

Nationale Zeldzameziektendag 2017

Ongeveer één miljoen Nederlanders hebben te maken met één van minimaal 7.000 verschillende, ernstige zeldzame aandoeningen. Patiëntenkoepelorganisatie VSOP besteedt in Nederland jaarlijks veel aandacht aan de Nationale Zeldzameziektendag. Op 28 februari, in het NBC congrescentrum te Nieuwegein, wordt hier zowel 's middags als 's avonds bij stilgestaan. Het motto van de dag is: Onderzoek op de agenda!Aansluiten bij
Stichting Zeldzame Bloedziekten?

Patiëntengroepen kunnen voor facilitaire ondersteuning terecht bij onze stichting!
Voor een eigen domein binnen de website, een digitaal kantoor, een e-nieuwsbrief en een gemeenschappelijke toolkit met handige formats, en meer.
Geïnteresseerd? Stuur een bericht naar info@bloedziekten.nl