Agenda

U vindt hier de activiteiten van alle bloedziekten, waarvan wij kennis hebben genomen.Let's talk about vermoeidheid

Vermoeidheid komt voor als klacht bij veel aandoeningen en ziekten.
Vanuit Stichting To-Mpower zijn we het afgelopen jaar bezig met een aantal ervaringsdeskundige professionals aandacht te vragen voor het thema vermoeidheid.

Hierbij besteden we o.a. aandacht hoe hiermee wordt omgegaan in de zorg.
We zoeken de verbindende thema’s en tips die vanuit de verschillende expertises bij diverse aandoeningen en ziekten beschikbaar zijn en willen meer maatschappelijke aandacht voor het thema genereren.

Daarom organiseren we Let's talk about vermoeidheid op vrijdagmiddag 19 mei van 15:00 tot 17:00 in Zwanenburg

Tijdens het Kenniscafé, Let's talk about vermoeidheid, gaan we met elkaar in gesprek over vermoeidheid en hoe we hier meer aandacht voor kunnen krijgen.
Dink van Ginkel, psychotherapeut, houdt een presentatie over zijn betrokkenheid bij het thema, persoonlijk en professioneel en zijn verbazing over hoe er in de zorg met
vermoeidheid wordt omgegaan. Ook vindt de primeur plaats van de compilatie van filmpjes die we gemaakt hebben over vermoeidheid.
Aanmelden kan via info@to-mpower.nl


Wereld Bloeddonordag

Bericht van Sanquin

Helpt u ons mee bloeddonors te bedanken?

14 juni is het Wereld Bloeddonordag. Op deze dag bedanken we bloeddonors voor hun vrijwillige en belangeloze gift. Ze geven leven en dat is bijzonder.

Vraag aan u ...

Wilt u ons helpen door op één van de 45 locaties in Nederland die op woensdag 14 juni 2017 open zijn, bloeddonors te komen bedanken? U kunt contact met ons opnemen door een mailtje te sturen aan communicatiebloedbank@sanquin.nl.
Dan nemen we contact met u op over wat u kunt doen.

De Stichting Zeldzame Bloedziekten zal op deze dag in Amsterdam ook met een stand aanwezig zijn.


Aansluiten bij
Stichting Zeldzame Bloedziekten?

Patiëntengroepen kunnen voor facilitaire ondersteuning terecht bij onze stichting!
Voor een eigen domein binnen de website, een digitaal kantoor, een e-nieuwsbrief en een gemeenschappelijke toolkit met handige formats, en meer.
Geïnteresseerd? Stuur een bericht naar info@bloedziekten.nl