• Stichting
    Zeldzame Bloedziekten


Kick-Off Sanquin Health & Innovation


Sanquin nodigt je van harte uit voor de
grote Kick-Off Sanquin Health & Innovation! Het New West Health & Innovation District, de Sanquin Academy en Sanquin Health Solutions gaan in de week van 19 april officieel van start!

Je krijgt deze dagen een inspirerend kijkje in de toekomst en je ziet hoe over een paar jaar deze innovatieve werkplek eruit zal zien, wie er werken en wat Sanquin Academy en Sanquin Health Solutions je daarin kunnen bieden.

Op 20, 21 en 22 april heeft Sanquin een gevarieerd en inhoudelijk programma samengesteld voor alle (toekomstige) publieke en private partners en medewerkers van Sanquin en het New West Health & Innovation District. Om kennis te maken met ons en elkaar hebben we een combinatie gemaakt van de inhoud en het onderzoek van Sanquin (de Sanquin Avond) en (het verder brengen van) het ondernemerschap in de gezondheidszorg.

Wil je meer weten over de verschillende online bijeenkomsten in deze Kick-off week van Sanquin en/of je direct aanmelden? Het programma vind je hier en aanmelden kan direct via deze link.

Aansluiten bij
Stichting Zeldzame Bloedziekten?

Patiëntengroepen kunnen voor facilitaire ondersteuning terecht bij onze stichting!
Voor een eigen domein binnen de website, een digitaal kantoor, een e-nieuwsbrief en een gemeenschappelijke toolkit met handige formats, en meer.
Geïnteresseerd? Stuur een bericht naar info@bloedziekten.nl

Lees meer