• Stichting
    Zeldzame Bloedziekten


Publieksdag E-health

Gezondheid en e-health zijn ‘hot’. Daarop inspelend organiseert het profileringsgebied ‘Health, Prevention and the Human Life Cycle’ van de Universiteit Leiden, waarin de Faculteit Sociale Wetenschappen en het LUMC samenwerken, op vrijdag 29 september een gratis publieksdag. Het thema van de dag is als volgt: E-health in de praktijk - What’s in it for me?

Doelstelling
Het doel is om zowel patiënten en algemeen publiek als artsen op toegankelijke wijze te informeren over ‘state of the art’ ontwikkelingen op het gebied van e-health, zowel vanuit wetenschappelijk als maatschappelijk perspectief. Aan het eind van de dag is het publiek op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van e-health; weten artsen, patiënten en algemeen geïnteresseerd publiek wat er ‘te koop is’; welke interventies zinvol kunnen zijn bij de behandeling van patiënten; en heeft iedereen kunnen proeven van allerlei nieuwe innovaties.
Doelgroepen
Patiënten en algemeen geïnteresseerd publiek, alsmede professionals in de gezondheidszorg (zoals huisartsen, psychiaters, psychologen en dergelijke) en onderzoekers. Voor de professionals in de gezondheidszorg zal accreditatie worden aangevraagd. Professionals kunnen entreekaarten aanschaffen à 95 euro. Voor overige belangstellenden is de toegang gratis.

Meer info over de Publieksdag

Praktische informatie
De Publieksdag vindt plaats in de Stadsgehoorzaal in Leiden op vrijdag 29 september.

Aansluiten bij
Stichting Zeldzame Bloedziekten?

Patiëntengroepen kunnen voor facilitaire ondersteuning terecht bij onze stichting!
Voor een eigen domein binnen de website, een digitaal kantoor, een e-nieuwsbrief en een gemeenschappelijke toolkit met handige formats, en meer.
Geïnteresseerd? Stuur een bericht naar info@bloedziekten.nl