Nationale Zeldzame Bloedziektendag wordt georganiseerd en mogelijk gemaakt door Stichting Zeldzame Bloedziekten

1 oktober 2022

1 oktober 2022

Het gaat dan toch echt gebeuren! Op 1 oktober van dit jaar staat de eerste nationale zeldzame bloedziektendag gepland. Het is de bedoeling dat deze ‘zbz-dag’ een jaarlijks terugkerend evenement gaat worden.

Het thema van deze eerste zbz-dag is ‘Je bent niet alleen!’.

Deze eerste bijzondere dag vindt plaats op een prachtige locatie: het Postillon Hotel Amersfoort aan het Veluwemeer van 9.30 tot 16.15 uur.

Kortom meld je aan voor deze unieke dag want je bent niet alleen!

Je bent niet alleen!

Iedereen die te maken krijgt met een zeldzame bloedziekte weet uit ervaring dat zeldzaam vaak stuit op onbegrip en niet gehoord worden. Daarom is deze dag is er speciaal voor jou om te ervaren dat zeldzaam niet alleen hoeft te betekenen.  Het delen van ervaringen en informatie, ontmoeten van mede-lotgenoten en in zeldzame bloedziekten gespecialiseerde hematologen is misschien wel het meest onderschatte medicijn.

Samenkomen op een unieke en heerlijke locatie

De naam verklapt het al. Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer ligt aan, jawel, het Veluwemeer. Daar kun je heerlijk varen, zwemmen en ontspannen.

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer heeft ook een uitstekende ligging aan de A28. Het viersterrenhotel wordt gekenmerkt door haar sfeervolle ambiance en rustige omgeving. Het hotel beschikt, naast 93 hotelkamers, over een bar, een groot restaurant met terras en diverse loungeplekken.
Op het terras is het heerlijk vertoeven. Dit komt voornamelijk door het prachtige uitzicht over het Veluwemeer en de bijbehorende ambiance.

Deze rolstoelvriendelijke locatie heeft een ruime parkeerplaats, WIFI in alle ruimten en een omgeving waar u alle kanten mee op kunt. Denk aan mooie fiets- en wandeltochten door de Veluwe of een bezoek aan Dolfinarium Harderwijk. Onze gastvrije medewerkers vertellen u graag meer over alle mogelijkheden.

* tip
Maak er een weekendje-uit van en boek een overnachting met 10% korting code: [email protected]

wanneer

1 oktober 2022

waar

Postillion Hotel Amersfoort

toegang

Gratis

voor wie

Patiënten en hun naaste met een "goedaardige" zeldzame bloedziekte.

Medische informatie        

Deze dag zal ondersteunt worden door in zeldzame bloedziekten gespecialiseerde hematologen en onderzoekers die in begrijpelijke taal de nieuwste ontwikkelingen zullen presenteren en openstaan voor al jou vragen of/en een gesprek.

Save the date: 1 oktober 2022

Heb je er ook zo'n zin in gekregen?

Wij als organisatie in ieder geval wel!
We hopen je snel te ontmoeten!
Samen staan we sterk!

Deze geheel verzorgde dag is gratis. In verband met de catering horen we graag of je aanwezig zult zijn!