Stichting
Zeldzame Bloedziekten

Stichting
Zeldzame Bloedziekten

OP KOERS ONLINE

GROEPSCURSUS VOOR JONGEREN

Ben je tussen de 12 en 18 jaar en heb je een chronische ziekte? En ben je onder behandeling bij een dokter in één van de deelnemende ziekenhuizen*?

Tijdens deze cursus chat je met een groepje (4 tot 6) jongeren met een chronische ziekte en twee cursusleiders. Er is elke week een sessie van 1,5 uur. In totaal zijn er 8 sessies, de cursus duurt dus 8 weken. Je kunt vanuit huis inloggen en deelnemen aan de chat; het enige wat je nodig hebt is een computer met internet.
De eerstvolgende cursus start in maart 2017. Meld je nu aan!

* Om mee te doen aan deze ronde van Op Koers Online voor jongeren en het onderzoek moet je onder behandeling zijn bij een dokter in één van de deelnemende ziekenhuizen: het Emma Kinderziekenhuis AMC in Amsterdam, het VUmc in Amsterdam, het Antonius Ziekenhuis in Sneek, het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen, het Deventer Ziekenhuis, de KinderKliniek in Almere, Ziekenhuis St. Jansdal in Harderwijk en het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch.

Aansluiten bij Stichting Zeldzame Bloedziekten?

Patiëntengroepen kunnen voor facilitaire ondersteuning terecht bij onze stichting!
Voor een eigen domein binnen de website, een digitaal kantoor, een e-nieuwsbrief en een gemeenschappelijke toolkit met handige formats, en meer.
Geïnteresseerd? Stuur een bericht naar [email protected]