Stichting
Zeldzame Bloedziekten

Stichting Zeldzame Bloedziekten

Voorzitter

Paul Peereboom

De Stichting Zeldzame Bloedziekten vind ik een fantastisch initiatief van Andrea en Iddo. Het was een gouden idee om een website te creëren waar alle verenigingen die opkomen voor patiënten met een zeldzame bloedziekte en hun omgeving welkom zijn. De krachten bundelen vind ik heel belangrijk.

Door de ziekte van mijn dochter (pyruvaatkinasedeficiëntie, PKD) ben ik met SZB in contact gekomen. In recordtijd hebben Andrea en Carolien mij geholpen de teksten over haar ziekte op de website te zetten.

Door mijn studie scheikunde kan ik de biochemische achtergrond van haar ziekte en andere bloedziekten redelijk doorgronden. Gecombineerd met de jarenlange ervaring met (de behandeling) van mijn dochters ziekte en de contacten met artsen en onderzoekers hoop ik een bijdrage te kunnen leveren als voorzitter en wil ik mij inzetten om samen met alle anderen binnen SZB de vereniging nog beter te maken.

mail contact

Aansluiten bij Stichting Zeldzame Bloedziekten?

Patiëntengroepen kunnen voor facilitaire ondersteuning terecht bij onze stichting!
Voor een eigen domein binnen de website, een digitaal kantoor, een e-nieuwsbrief en een gemeenschappelijke toolkit met handige formats, en meer.
Geïnteresseerd? Stuur een bericht naar [email protected]