Stichting
Zeldzame Bloedziekten

Stichting Zeldzame Bloedziekten

Disclaimer

Deze website is alleen voor informatieve en educatieve doeleinden. De informatie op deze website mag niet worden opgevat als medisch advies. Gebruik informatie op deze site niet voor zelf-diagnose van een gezondheidsprobleem. Medische of psychologische zorg wordt niet geboden op deze website; maak ten alle tijden gebruik van medische bijstand en verzorging van uw zorgverlener. Uitspraken, ervaringen, adviezen en informatie die gebruikers van deze website bieden, zijn niet bedoeld ter vervanging van het advies of behandeling van professionele zorgverleners. Informatie met betrekking tot uw gezondheid moet u altijd met uw zorgverlener bespreken.

Hoewel de Stichting Zeldzame Bloedziekten grote zorg besteedt aan de juistheid van de inhoud op deze site, kan geen garantie worden gegeven voor de volledigheid of juistheid van de verstrekte informatie. Informatie kan worden gewijzigd op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving. De Stichting Zeldzame Bloedziekten is niet aansprakelijk voor enige schade of letsel ten gevolge van uw toegang tot of de onmogelijkheid om toegang te krijgen tot deze website, of van uw vertrouwen op de informatie op deze website.

Links naar andere websites

De site bevat links naar websites die door andere partijen dan de Stichting Zeldzame Bloedziekten worden voorzien van informatie. Dergelijke links zijn door ons alleen voor uw gemak geplaatst. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte sites.

Het materiaal vervat in deze website bevat auteursrechtelijk beschermde animaties, foto’s, afbeeldingen, video’s, tekst, muziek en geluid.

Voor nadere informatie of opmerkingen over de website kunt u contact met ons opnemen via [email protected]

©Stichting Zeldzame Bloedziekten, 2016. Alle rechten voorbehouden.

Aansluiten bij Stichting Zeldzame Bloedziekten?

Patiëntengroepen kunnen voor facilitaire ondersteuning terecht bij onze stichting!
Voor een eigen domein binnen de website, een digitaal kantoor, een e-nieuwsbrief en een gemeenschappelijke toolkit met handige formats, en meer.
Geïnteresseerd? Stuur een bericht naar [email protected]