• Stichting
    Zeldzame Bloedziekten

Supportloop

Samen op weg voor méér

Doe mee aan de Supportloop!

De Stichting Zeldzame Bloedziekten doet 23 september in Odijk (vlakbij Utrecht) en zaterdag 30 september in Velp (regio Arnhem) mee aan de Supportloop: een gezond, gezellig en gezamenlijk wandelevenement van patiëntenorganisaties.

Samen op weg voor meer financiën voor SZB en de daarbij aangesloten groepen. Zo kunnen wij meer betekenen voor patiënten en hun naasten. Door meer activiteiten te organiseren, meer voorlichting te geven en nog meer en betere ondersteuning te bieden om het leven van patiënten en hun omgeving te vergemakkelijken. Kijk op de pagina van Zeldzame bloedziekten op de Supportloop-website.

Wandel mee
Voor €25 per persoon legt u een mooie route af (3, 5 of 10 km) en geniet u van een verzorgde middag met een hapje en een drankje. Voor gezinnen is er een speciaal gezinstarief! Elk extra gezinslid betaalt €10,-, waarbij kinderen jonger dan 12 jaar gratis mogen deelnemen. Van de inkomsten gaat 80% naar de deelnemende patiëntenorganisatie van uw keuze. Nodig familie en vrienden uit en maak er samen een gezellig en gezond uitstapje van!

Dagindeling
12.30-13.30 Welkom, registratie, koffie/thee met gebak
13.30 Start programma
13.45-14.15 Deelnemers gaan in groepen van start
15.30-16.30 Deelnemers komen terug van de wandeling en gaan richting huis

Inschrijven
Schrijf u nu in: alleen of samen met uw partner, kinderen, familie, vrienden en/of collega’s. Immers, wandelen is goed voor iedereen; voor lichaam en geest.
Schrijf u in

Loterij
U kunt de Stichting Zeldzame Bloedziekten en de daarbij aangesloten groepen extra steunen door mee te doen met de Supportlooploterij, ongeacht of u mee doet aan de Supportloop.

Sponsoren in natura
Draag uw steentje bij aan de Supportloop door te sponsoren in natura.
Hier vindt u alle informatie... U kunt contact op met de organisatie van Supportloop door een mail te sturen naar info@supportloop.nl.

Mee helpen op de dag zelf
Wil je niet mee lopen maar toch helpen, bekijk hier wat je zou kunnen doen.

Meer informatie
Op deze website vindt u alle info en kunt u zich inschrijven of/en loten kopen.

De Supportloop is een initiatief van PGOsupport.

Aansluiten bij
Stichting Zeldzame Bloedziekten?

Patiëntengroepen kunnen voor facilitaire ondersteuning terecht bij onze stichting!
Voor een eigen domein binnen de website, een digitaal kantoor, een e-nieuwsbrief en een gemeenschappelijke toolkit met handige formats, en meer.
Geïnteresseerd? Stuur een bericht naar info@bloedziekten.nl