• Stichting
    Zeldzame Bloedziekten

Supportlooploterij

In het kader van de Supportloop kunt ons extra steunen door mee te doen met de Supportlooploterij, ongeacht of u deelneemt aan aan de Supportloop.

Een lot kost u slecht € 5,00!

U kunt direct online loten kopen. Geef hierbij aan dat u de Stichting Zeldzame Bloedziekten wilt steunen met uw lot(en).

Met uw hulp kunnen de inkomsten van de Stichting Zeldzame Bloedziekten en de daarbij aangesloten groepen extra verhoogd worden. Op de pagina van Zeldzame bloedziekten op de Supportloop-website kunt u lezen waar uw geld voor gebruikt wordt.

De trekking
Elk lot is voorzien van een unieke code. De trekking van de loterij vindt plaats na beide wandelevenementen, begin oktober. De exacte datum van de trekking volgt. Met de winnaars wordt contact opgenomen. Waarschijnlijk zullen de winnende lotnummers ook nog op deze pagina worden geplaatst. In de meeste gevallen kan de prijs (waardebonnen) per post opgestuurd worden. Is dit niet het geval, dan zal de organisatie met u afstemmen hoe u in het bezit van uw prijs kunt komen.

De prijzen van de loterij zijn ter beschikking gesteld door verschillende bedrijven. Wij willen deze bedrijven daarvoor hartelijk bedanken!

Sponsoren in natura
Draag uw steentje bij aan de Supportloop door te sponsoren in natura.
Hier vindt u alle informatie.. U kunt contact op met de organisatie van Supportloop door een mail te sturen naar info@supportloop.nl.

Meer informatie

Op deze website staat alle informatie en kunt u zich inschrijven of/en loten kopen.

Aansluiten bij
Stichting Zeldzame Bloedziekten?

Patiëntengroepen kunnen voor facilitaire ondersteuning terecht bij onze stichting!
Voor een eigen domein binnen de website, een digitaal kantoor, een e-nieuwsbrief en een gemeenschappelijke toolkit met handige formats, en meer.
Geïnteresseerd? Stuur een bericht naar info@bloedziekten.nl