Stichting
Zeldzame Bloedziekten

Stichting Zeldzame Bloedziekten

Supportlooploterij

In het kader van de Supportloop, die 23 september plaats gevonden heeft, kon u ons extra steunen door mee te doen met de Supportlooploterij.

Met uw hulp kunnen de inkomsten van de Stichting Zeldzame Bloedziekten en de daarbij aangesloten groepen extra verhoogd worden. Op de pagina van Zeldzame bloedziekten op de Supportloop-website kunt u lezen waar uw geld voor gebruikt wordt.

De mensen die meegelopen hebben of een lot(en) hebben gekocht willen wij bedanken voor hun betrokkenheid en steun!!

De trekking
Elk lot is voorzien van een unieke code. De trekking van de Support loterij is zojuist voltrokken. Morgen komen de winnende lotnummers op de website te staan en de winnaars per mail op de hoogte gebracht. Met de winnaars wordt contact opgenomen. Waarschijnlijk zullen de winnende lotnummers ook nog op deze pagina worden geplaatst. In de meeste gevallen kan de prijs (waardebonnen) per post opgestuurd worden. Is dit niet het geval, dan zal de organisatie met u afstemmen hoe u in het bezit van uw prijs kunt komen.

De prijzen van de loterij zijn ter beschikking gesteld door verschillende bedrijven. Wij willen deze bedrijven daarvoor hartelijk bedanken!

Aansluiten bij Stichting Zeldzame Bloedziekten?

Patiëntengroepen kunnen voor facilitaire ondersteuning terecht bij onze stichting!
Voor een eigen domein binnen de website, een digitaal kantoor, een e-nieuwsbrief en een gemeenschappelijke toolkit met handige formats, en meer.
Geïnteresseerd? Stuur een bericht naar [email protected]