Kindertrombose

Bijeenkomsten

De DBA Contactgroep biedt mensen met DBA, familieleden en zorgverleners betrouwbare informatie over DBA en beoogt zo goed mogelijk hun belangen te behartigen.  De DBA Contactgroep is aangesloten bij het Platform Stichting Zeldzame Bloedziekten.

Kindertrombose

Bijeenkomsten

TromboSailing 2024

Na het succes van vorig jaar organiseren we opnieuw een speciale dag voor jongeren die een trombose hebben gehad in hun kinder-/tienerleeftijd.

Ben je tussen de 15 en 21 jaar en heb je een trombose gehad? Dan kan je zaterdag 31 augustus 2024 een dagje mee varen op het schip De Nieuwe Zorg.
We gaan er een hele leuke dag van maken met elkaar!

Wil je graag leeftijdsgenoten ontmoeten die hetzelfde hebben meegemaakt als jij?
Meld je dan snel aan, omdat we maar voor 25 jongeren plek hebben aan boord!

De Wereld Trombose Dag 2023

De Wereld Trombose Dag 2023 die werd georganiseerd door de Trombosestichting en het Erasmus MC was dit jaar gefocust op jong én oud, met het thema ‘Trombose door de jaren heen’.
Lees hier meer over de hele dag

TromboSailing 2023

TromboSailing 2023 was het eerste grote evenement dat is neergezet! We zijn met een Zeilboot vanuit de haven in Muiden gaan varen. Er stond geen specifieke planning op het programma en ging vooral om connecties vinden en hele leuke tijd hebben. Voor dit event was er nogal het een en ander geregeld: denk aan T- shirts en goodie bags. Zonder stichting Sailing Kids en De trombosestichting was dit niet mogelijk geweest.
Lees hier meer over de hele dag

 

Wereld Trombose Dag 2022
De Wereld Trombose Dag 2022 vond plaats in Rotterdam in de Machinist. Dit was voor jong en oud. Het programma begon ‘s ochtends waarin uitgelegd werd hoe de dag zou verlopen. Er zouden 3 verschillende verhalen verteld worden door een patiënt samen met een gespecialiseerde arts. 
Lees hier meer over de hele dag.

 

Aansluiten bij Stichting Zeldzame Bloedziekten?

Patiëntengroepen kunnen voor facilitaire ondersteuning terecht bij onze stichting!
Voor een eigen domein binnen de website, een digitaal kantoor, een e-nieuwsbrief en een gemeenschappelijke toolkit met handige formats, en meer.
Geïnteresseerd? Stuur een bericht naar [email protected]