Kindertrombose

TromboSailing 2023

De DBA Contactgroep biedt mensen met DBA, familieleden en zorgverleners betrouwbare informatie over DBA en beoogt zo goed mogelijk hun belangen te behartigen.  De DBA Contactgroep is aangesloten bij het Platform Stichting Zeldzame Bloedziekten.

Kindertrombose

TromboSailing 2023

TromboSailing 2023

Het eerste grote evenement!
We zijn met een Zeilboot vanuit de haven in Muiden gaan varen. Er stond geen specifieke planning op het programma en ging vooral om connecties vinden en hele leuke tijd hebben. Voor dit event was er nogal het een en ander geregeld: denk aan T- shirts en goodie bags. Voor dit event was er nogal het een en ander geregeld: denk aan T- shirts en goodie bags. Zonder stichting Sailing Kids en De trombosestichting was dit niet mogelijk geweest.

Geweldige dag
We begonnen met een voorstelronde en een welkomstspel om zo het ijs te breken. Na deze tijd had iedereen genoeg tijd om met elkaar in gesprek te gaan. Hier zijn een hele hoop leuke connecties ontstaan. Er was een lunch die verzorgd werd. Na de lunch werden we verrast door de KNRM de reddingsboot dienst. We mochten in groepjes ritjes maken met de boten. Dit was ook een zeer gave ervaring. 

Afsluiting
Na een hele mooie dag gevaren te hebben vol ervaringen sloten we af met een BBQ. We hebben met z’n allen heerlijk gegeten en de dag zo afgesloten. We kijken al uit naar de nieuwe editie van aankomend jaar! 

Geniet mee met de aftermovie

Aansluiten bij Stichting Zeldzame Bloedziekten?

Patiëntengroepen kunnen voor facilitaire ondersteuning terecht bij onze stichting!
Voor een eigen domein binnen de website, een digitaal kantoor, een e-nieuwsbrief en een gemeenschappelijke toolkit met handige formats, en meer.
Geïnteresseerd? Stuur een bericht naar [email protected]